Читај ми!

Анђелина, млада манекенка

Пре глумачког позива, лепа глумица Анђелина Џоли окушала је срећу у манекенским водама. Још као 16-годишњакиња радила је као модел за рекламирање доњег веша. Без 13 тетоважа и са неколико килограма више, деловала је много здравије.

Данас Оскаром награђена глумица, редитељка и презаузета мајка на почетку каријере бавила се манекенством. Анђелина Џоли радила је као модел за рекламирање доњег веша у својој 17. години, пише Дејли мејл.

Анђелина тада није имала 13 тетоважа, колико је јавности познато. Чак и тада,  је деловала здравије него сада, када је драстично мршавија.

У својој 17. години Анђелина је већ била отуђена од оца и признала је да је патила од депресије.

Својевремено је признала да је имала проблем, јер није могла да осети везу са другим људским бићем. Углавном је било речи о покушајима, а не о повезивању.

Глумица јесте била проблематична у младости, а познато је да је имала и бисексуалну везу са моделом Џени Шимизу.

Након познанатсва са Бредом Питом, њен живот се променио из корена, стигла су деца, а приоритети су постале неке потпуно, за глумицу до тада непознате ствари.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара