Читај ми!

Направио играчку од „ламборгинија“

Ако је Крису Брауну била намера да иде около и, као у оном вицу, виче „Ко има оваквог 'ламборгинија'?“, успео је. Јер "Hot Wheels" верзију „гаљарда“ стварно нико до сада није правио.

Крис Браун је нашао начин да настави „да се игра", иако су му 23 године.

„Играчку за одрасле" – „ламборгини гаљардо" – претворио је у велики "Hot Wheels" аутомобил(чић).

Тај послић је Брауну са задовољством, а вероватно и лакоћом обавила позната радионица "West Coast Customs", на челу са Рајаном Фридлигхаусом.

Не може се рећи да и Рајан није био срећан што му је тако позната фаца направила рекламу, иако су познати по много озбиљнијим „буџењима" четвороточкаша – фотографију је одмах окачио на друштвену мрежу Инстаграм.

Е, сада ће Крис сигурно бити примећен док кружи по Лос Анђелесу. И сви ће знати чији је уникатни супераутомобил у питању.

Очигледно још увек дечак у души, једвa је дочекао да се њиме, средином ове недеље, довезе у град, пред познати клуб "Supperclub", где је кренуо у провод.

Можете мислити како су реаговали његови такође познати другари које је срео у клубу: Не-Јо, Виз Калифа, Тига и Тенк.

Иначе, овај „гаљардо" је пре тога био потпуно црн.

Надамо се да неће доживети судбину Брауновог „поршеа", којег је млади хип-хопер слупао у фебруару, пре доделе Греми награда.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се