По плану и без Галијана

Скандал који је изазвао Џон Галијано, као и његово отпуштање са позиције креативног директора компаније „Кристијан Диор“, неће направити веће пометње у активностима модне куће. Најављивана ревија нових модела биће одржана у петак.

Модна кућа Кристијан Диор саопштила је да ће њена ревија нових модела бити одржана у петак, како је и планирано, упрокос томе што је Џон Галијано добио отказ као креативни директор.

Један од званичника модне империје рекао је агенцији АП да је управа Диора концентрисана на припрему ревије и да неће коментарисати спекулације о томе ко би могао да замени Галијана. 

Диор је у уторак саопштио да је дао отказ Џону Галијану, после 14 година, пошто је провокативни креатор прошле недеље привођен у полицијску станицу због вређања једног пара на антисемтиској основи.

На сајтовима се после скандала појавио и видео-снимак на којем се јасно чује како дизајнер каже: „Волим Хитлера".

Контроверзни креатор ће се појавити пред судом у Паризу током пролећа и предвиђа се да му прети казна од шест месеци затвора, као и новчана од 22.500 евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво