Уз одговарајуће детаље нема тмурних дана

Ципеле јарких боја, море шљокица и светлуцавих каменчића, чипка и накит какав су носили древни Римљани обележиће сезону, тврде модни познаваоци. За добитну комбинацију довољни су разнобојни детаљи или чарапе са необичном шаром.

Заслепљујуће сукње и ташнице са мноштвом шљокица, ципеле са високим потпетицама које бојом привлаче погледе и раскошно украшене наруквице, инспирисане античким трендовима, ове јесени и зиме биће главни адути славних дама.

Модни познаваоци истичу да је инфилтрација тих, за имиџ виталних детаља, већ почела и оним девојкама које још нису направиле залихе од бар неколико тренди комада поручују да што пре крену пут продавница.

Оним припадницама нежнијег пола којима су, попут Никол Ричи, топли дани стално у срцу допашће се идеја да у зиму закораче у летњем издању.

Топли плишани шортс, морнарска блуза, наочаре за сунце и шешир који подсећа на сламнати, и плажа је само неколико мисли далеко.

Заборавите класичне мрежасте чарапе ове зиме и од продавачице тражите неколико модела са што интересантнијим шарама.

Опремите се и тањим, елегантнијим, али и пунијим чарапама, које ће добро доћи када температура буде пала испод нуле.

Црно-беле комбинације одишу елеганцијом и, према оцени стручњака, то би требало користити често онда када смо под снежним покривачем.

Кели Озборн одабрала је шармантан, али изазован бели топ и дугу црну сукњу од плиша која јој, додатно, издужује фигуру коју је млада певачица последњих месеци поприлично стањила.

Кошуљу од тексас платна или неког сличног материјала обавезно освежите интересантном сукњом или панталонама, прекривеним разнобојним шљокицама. Ако не волите шљокице, шарени, светлуцави каменчићи ефикасно ће уобичајену смерну девојку претворити у трендсетерку.

Када је реч о фармеркама, уже моделе ставите на више полице, а оне са равним ногавицама, као Кетрин Хајгл, обуците уз мало дужи џемпер.

Из правца даме у тренду ове сезоне требало би да долази одсјај и од накита. Иако је гладијаторски стил иза нас, ехо је остао у виду детаља, нарочито наруквица.

И у овом случају обратите пажњу на количину - само неким девојкама пристајаће доминантна огрлица уз по једну наруквицу на ручним зглобовима, као Сари Џесики Паркер. На пример, уз светлуцаву ташну дугиних боја, какву носи Хилари Даф, довољан је један комад накита. 

Омиљени адут познатих лепотица су уочљиве ципеле, а током наступајућих тмурних дана нијансе тврдих бомбона могу бити центар одевне комбинације.

Оскар де ла Рента најавио је повратак тила и чипке отменим моделима, што је Џесика Бил прихватила без много двоумљења.

Припаднице лепшег пола, које прате трендове, а нису одушевљене лаганим материјалима и не желе да се смрзавају, могу да копирају изглед глумице Хали Бери. Прслук, дубоке чизме које се пертлају, кожне панталоне или фармерке и зима вам не може ништа!    

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво