Викторијини анђели „никад јачи“

Најпознатија модна кућа за израду доњег веша ни ове године није разочарала своје клијенте, приказавши им изазовне, веселе, шљокичасте моделе са мноштвом модних детаља, од незаобилазних анђеоских крила до боксерских рукавица. Ревију су у журку претворили певачи Кејти Пери и Ејкон, као и неке од ветеранки међу анђелима, Адријана Лима и Алесандра Амбросио.

Кејти Пери и њеном хиту California Gurls припала је част да отворе ревију Victoria's Secret у Њујорку. Уследила је парада анђела на челу са ветеранком Алесандром Амбросио.

Колeкција није изневерила сву лепоту набора која је била карактеристична за претходне године, али је ипак било изузетака.

Топ модел Хајди Клум се после 13 година проведених међу „анђелима" повукла, док су манекенке Дотзен Круз и Миранда Кер одсуствовале због трудноће.

Алесандра је била краљица писте, али су велику пажњу привукле и Адријана Лима, Шамел Иман и Каролина Куркова.

Манекенке које су први пут носиле „анђеоска крила" биле су Ерин Хитерон, Лили Алдриџ и Кендис Сванпоел, али је Адријани поново указано поверење да прошета „породичне драгуље", односно најскупљи грудњак Victoria's Secret, "Bombshell Fantasy Bra", вредан два милиона долара, украшен дијамантима и сафирима.

За горње делове веша карактеристичне су јарке боје, много шљаштећих детаља, али и мања „огољеност" него претходних година.

Набори, карнери, анђеоска крила, репови пауна и боксерске рукавице, донекле су покривали манекенке и остављали слободу машти посматрача.

Посебан део колекције чинио је веш са незаобилазним животињским шарама, међу којима доминирају тиграста и зебраста уз раскошна крила од паунових пера.

Из Victoria's Secret подсећају да ипак, без обзира на то да ли ћете се одлучити за тинејџ невине варијанте веша у Пипи Дуга Чарапа стилу, или за оне много изазовније и ексклузивније, битно је да не заборавите да ова кућа и те како води рачуна и о облику грудњака и гаћица како би савршено пристајали свакој фигури и попрсју појединачно.

Оно по чему су се разликовале ветеранке и новопридошле међу „анђелима", био је присан однос са публиком, електрицитет у ваздуху и флерт у ходу док су искусније манекенке шетале пистом.

На завршетку ревије, певачица Кејти Пери је отпевала Teenage Dream и Hot N Cold, као и песму Call Me групе „Блонди" док ју је певачица Деби Хари посматрала из првих редова.

Управо је Call Me привукла на сцену све манекенке које су играјући претвориле ревију у незаборавну журку. Поред Деби, у публици су се налазиле и Парис Хилтон и Серена Вилијамс.

На ревији је наступио и ритам и блуз извођач Ејкон са пригодном песмом Angel поред кога је заиграла Лима у скупоценом грудњаку.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво