Тетоважа где јој место није

Слика која прекрива нежну кожу груди или извирује испод гардеробе на деколтеу познате даме користе да би показале пргав темперамент или непоколебљив карактер. На деколтеу, ипак, нема места за тетоваже, сматрају модни познаваоци.

Велика вероватноћа је да глумица или поп звезда у 21. веку има фигуру на којој јој може позавидети већина припадница нежнијег пола. Неретко, уз сјајан изглед иде и незгодан карактер и динамитно изражавање ставова.

А како јасније поручити свету да имате и опасну страну личности, него тетоважом посред груди?

Познаваоци модних тенденција, стилова и модерне естетике истичу да су даме које су се одлучиле за такав начин улепшавања тела најчешће погрешиле.

Глумица Кристина Ричи, која је у свет славних закорачила као девојчица, захваљујући улози Среде у филму Породица Адамс, можда је „лоша девојка", али и не изгледа баш тако. Птичица која стидљиво извирује из деколтеа није прва асоцијација на опасну бајкерку.

Некадашња чланица бенда Шугарбејбс Мутја Буена нема само проблем са погрешном тетоважом на погрешном месту, већ и са груписањем ефектних модних детаља - огромних минђуша, анимал принта и мајце са оковратником који открива попрсје.

Дама са таквим стилом истаћи ће се међу дечјим психолозима, што је будући позив познате Британке, али је питање колико ће родитељи имати поверења у њу.

Млађана певачица и глумица Мајли Сајрус, позната и као Хана Монтана (лик који је тумачила у истоименој серији), према оцени упућених, веома лако може склизнути на листу озлоглашених славних девојака попут Линдзи Лохан и Бритни Спирс. Злобници иду корак даље и тврде да је 18-годишња уметница написала Just Breathe (само диши), да не би заборавила чему плућа служе.

На први поглед, шкработина, али ипак тетоважа која краси простор међу грудима глумице Мене Сувари представља број 13. Стилизација није баш идеална, оцењују стручњаци, али је значење више него јасно. М је 13. слово енглеског алфабета које је звезди филма посебно драго.

Иако није јасно да ли тако јака осећања потичу од тога што јој име почиње тим словом или због сличне асоцијације на марихуану, нема сумње да је 31-годишњој звезди тај број веома важан.

Суноврат Линдзи Лохан или Бритни Спирс делује умерено шокантно када се упореди са „програмом самоуништења" којег се придржава Ејми Вајнхаус.

Кошница на глави, јака шминка и безброј слика по телу заштитни су знак талентоване уметнице. Ипак, због Блејковог џепа, прецизније горњег дела џепа са дугметом и текстом „Blake's" који краси њен деколте, многи стилисти радо би је послали код стручњака за уклањање тетоважа.

Од првих спотова мултиталентоване Ив било је јасно да је реч о жустрој дами, захваљујући отисцима шапица на њеном попрсју.

Ипак, није познато да ли је порука коју Ив жели да пошаље да јој је пас са прљавим шапама стајао на грудима, или у случају да жели да стане, да треба шапе да стави на назначена места.

Без обзира на интересантност и сложеност слика које су трајно на кожи познатих и непознатих дама, стручњаци сматрају да деколте и подручје око њега није пожељно украшавати на тај начин, јер порука најчешће буде протумачена погрешно.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво