Дива сваки дан

Улица је ваша писта, а сваки дан посебна прилика вредна да обучете најбоље комаде одеће који чаме месецима у орману. Издвојите се уз помоћ јарких боја, необичних кројева и интересантних комбинација које истичу женствене адуте.

Ако нисте сигурне шта бисте обукле ових дана, а желите да обновите своју гардеробу актуелним и атрактивним комадима одеће, послушајте модне стручњаке и осмелите се да пробате нешто другачије.

Већина дама ће се пре одлучити за проверену комбинацију смерне одеће тамнијих тонова и пристати на то да буде неприметна, само да не би добила неки негативни коментар на рачун стила.

Управо због тога, истичу стручњаци, улице су препуне девојака које се облаче потпуно исто или у великој мери слично, а да притом изгледају досадно и неупадљиво.

Један од најважнијих савета који модни познаваоци радо упућују ове сезоне лепшем полу је да буду смеле и да испробају стилове за које иначе не би имале храбрости. Први корак у трансформацији у диву је нежно откривање рамена, која су дизајнери прогласили најважнијом ерогеном зоном долазеће сезоне.

Без обзира на то да ли је откривено само једно раме или оба, привући ћете пажњу на начин који никако није вулгаран, наравно уколико бретеле ниу изложене погледима. Младеж на том пределу допринеће још заводљивијем изгледу.

Заборавите на тамне боје и пустите дугу да обасја ваш ормар! Уместо капута класичних боја - црне, сиве и браон, одлучите се радије за наранџасте, зелене, жуте и плаве. И најсуморнији кишни дан неће покварити ваше расположење ако вас штити јаркожута кабаница, а позитивно ћете деловати и на све око себе, тврде стручњаци.

Нарочиту пажњу све модне империје посвећују црвеној боји, која се вратила на писте у великом стилу. Све је мање дама које могу одолети ужитку да своје одевне комбинације оплемене неким детаљем ватрене нијансе.

Енигма како носити сандале током јесени и зиме решена је новим трендовима ношења чарапа уз ту изазовну обућу. Дуо који је до сада био незамислив, ове сезоне постаје модни императив, а савет плус је: што виша штикла, то дуже чарапе.

Оно што се може закључити из свих ових препорука је да не треба чекати неку свечану прилику да би елегантна гардероба „изашла на светлост дана". Одећом која чами у ормару месецима учините сваки дан посебним и приметићете колико се боље осећате и лепше изгледате.

Пажњу ће привлачити даме које се осмеле да обуку јарке боје, необичне кројеве, интересантне комбинације и које на суптилан, али самоуверен начин открију неки од својих женствених адута.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво