Младалачке креације сестара Круз

Различите нијансе плаве у комбинацији са белом и беж осликавају моделе новопечених дизајнерки, сестара Пенелопе и Монике Круз. Тексас и памучна лежерна одећа чине колекцију младоликом, а интересантан накит истиче женственост.

Недеља моде у Цириху била је одлична прилика да познате глумице и сестре Пенелопe и Моника Круз представе своју прву модну линију под називом Biaggini Violett.

Сестре су на линији за швајцарску модну кућу Charles Vögele радиле месецима, да би им припала част да отворе Недељу моде у највећем швајцарском граду.

У прилог томе колико су се глумачке звезде трудиле око своје линије говори податак да су учествовале у сваком сегменту њеног стварања, од кројева, преко боја, до одабира материјала.

Сваки модел сестре су саме осмислиле и оно што их дефинитивно разликује од мора сличних креација је то што сваки модел осликава личност и стил познатих дама.

„Пенелопе и ја имамо сопствени стил који одговара нашим личностима и карактеру. Луде смо за модом и прилика да дизајнирамо одећу за нас представља поклон", истакла је Моника.

У склопу колекције познатих шпанских сестара су и вечерње хаљине које су у стилу четрдесетих. Иако има дужих хаљина, види се да су се новопечене креаторке руководиле непролазном „малом црном хаљином".

Од боја доминирају црна, црвена и тегет, а присутне су и неутралне нијансе попут беж и тонова брескве.

Око хиљаду посетилаца ревије имало је прилику да види и пролећну и летњу колекцију, такође са ауторским потписом лепих глумица.

За вреле дане наредне године сестре препоручују памук и тексас у плавим и неутралним нијансама, које одају утисак морнарског стила, али и дају младалачки изглед читавој колекцији.

Накит игра битну улогу у одевним комбинацијама, сматрају Пенелопе и Моника. На огрлицама у боји старог злата доминирају лептирићи, а наруквице су змијоликог облика. Од модних детаља приметне су и „штреберске" наочаре.

Завршетак ревије, шпанске глумачке диве „зачиниле" су дизајнираним комадима веша. Манекенке су заносно прошетале пистом у моделима од чипке и сатена оивиченим тилом.

Одећа са потписом сестара Круз пуштена је након ревије у продају у 100 одабраних бутика Charles Vögele групације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво