Шарено, весело и цветно

„Процветале“ хаљине, јарке боје, шарени детаљи и плетенице биће императив следећег пролећа. Тамне боје су строго забрањене, одећа и временске прилике иду у прилог вашем расположењу, а оно мора бити сјајно, поручује мексичка дизајнерка Лидија Лавин.

Мексичка дизајнерка Лидија Лавин за предстојећу сезону пролеће/лето саветује да дозволите вашој одећи да процвета. Заборавите на тамне боје и на палети помешајте зелену, ружичасту, плаву и жуту и тако ћете улепшати свој дан и испратити тренд који је креаторка представила на Недељи моде у Мексику.

Интересантан је начин на који ова позната дизајнерка користи цветне мотиве на одећи. Спретно избегавајући дезене „преплављене" разноразним цвећем, уметница би се одлучила за конкретан цвет или букет који на одећи делује као апликација, а опет се савршено утапа.

Етно мотиви су потпуно ублажени, па их можемо приметити само на ивицама хаљина и на накиту и подразумевају троугласте облике различитих боја који доприносе шаренилу читаве одевне комбинације.

Луцкастости креација допринели су модни детаљи у виду торбица које изгледају као огромна машна, наравно јарких боја. Сандале високих платформи у доминантној црвеној боји додају иначе веселом изгледу и одређену дозу заводљивости.

Креаторка је, желећи да покаже да није читава колекција у духу „добре девојчице", на ревији приказала и неколико модела који зраче сексепилом. Кратке хаљине обавијене црним тилом и украшене етно детаљима у виду појаса упарене са интересантним комадима накита, задовољиле су и оне даме које не првом месту желе да изгледају заводљиво.

Пажњу публике привукле су и необичне фризуре које чини велики број ситних плетеница увијених у високе пунђе у мексичком стилу.

Тешко је поверовати да ова колекција неће пронаћи пут до публике, с обзиром на то да је довољан само поглед на цветне хаљине јарких боја да би се расположење поправило.

Девојке које оду корак даље и одену неку од креација са потписом Лидије Лавин, засениће сваки пролећни дан својом веселом појавом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво