Тако миришу Бекамови

Нови парфем који су заједничким снагама креирали Викторија и Дејвид Бекам зове се “Intimately Yours”. Провокативни спот којим се рекламира парфем, обећава добру продају...

Бекамови су брачни пар који је вероватно највише пута стао испред објектива. Њихово богаство зарађено захваљујући 'бренду Бекам' износи преко 110 милиона фунти.

Заједно су снимили бројне рекламне кампање, а до сада најизазовнија је била она за доње рубље бренда „Емпорио Армани".

Међутим, рекламни спот за њихов заједнички парфем, "Intimately Yours" по провокативности превазилази све досадашње - тако бар процењују острвски медији.

Дејвих и Викторија се састају у лифту, камера приказује неколико њихових врућих пољубаца, а затим се врата лифта затварају.

После неколико тренутака, видимо Дејвида како излази из лифта раскопчане кошуље, а Викторија га прати погледом.

"Intimately Yours" је пети парфем из колекције овог брачног пара и може се наћи у издању за "њега" и за "њу".

Како је у промотивним материјалима описано, парфем за "њега" има "елегантну и секси ноту оријенталног ароматичног цитруса", што укључује ароме "смрзнутог лимуна, жалфије, лаванде и црвене мандарине".

Са друге стране, женска верзија је "прозрачна, топла и неодољива", са есенцијалним уљима "фрезије, наранџиног цвета, сандаловине и плумерије".

Звучи привлачно и провокативно, баш као што спот сугерише...

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво