Боно и Ели као манекени

Боно и његова супруга Ели Хјусон звезде су нове кампање модне куће „Луј Витон“, назване „Суштинске вредности“. Кампањом се, заправо, промовише модна марка „Едун“, која заговара етичко пословање и упошљавање људи и капацитета у Африци. Аутор фотографија је Ени Либовиц.

Певач ирског бенда „У2" Боно први пут се појавио у некој рекламној кампањи без својих колега Еџа, Адама Клејтона и Ларија Малена, а уместо њих друштво му прави супруга Ели Хјусон.

Реч је о најновијој кампањи модне куће „Луј Витон", названој „Суштинске вредности" (Core Values), којом Боно и Ели, заправо промовишу марку „Едун".

„Едун" је 2005. године основала управо Ели Хјусон, са намером да популарише етичко пословање и упошљавање људи и капацитета у Африци. Прошле године, „Луј Витон" је купио 49 одсто удела у „Едуну".

На рекламним фотографијама, које је снимила легендарна Ени Либовиц, Ели носи торбу са дезеном карактеристичним за „Луј Витон", на којој је специјално дизајнирани привезак, први производ чувене француске модне куће начињен у Африци.

Рекламна фотографија, која приказује Бона и његову супругу како излазе из малог авиона на пропланку негде у јужној Африци, биће званично лансирана средином септембра у дневним новинама и у октобарским издањима модних магазина.

Сарадња познатог певача и његове супруге са компанијом „Луј Витон" биће представљена и у оквиру Недеље моде у Паризу, када ће бити отворена изложба модерне уметности „Црног континента", под називом „Уздизање Африке".

Тада ће бити промовисана и мисија модне марке „Едун", уз приказивање њихове колекције за пролеће.

Директор комуникација у „Лују Витону" Антоан Арно објашњава да ће присуство „Едуна" у њихој кампањи том бренду и његовој мисији, да кроз одрживо предузетништво искорени сиромаштво у Африци, омогућити међународни публицитет.

Боно и Ели су своје хонораре донирали добротворним организацијама, а и приход од продаје торби које носе на рекламним фотографијама намењен је у хуманитарне сврхе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво