Обућа „Хоган“ са Лагерфелдовим потписом

Легендарни немачки модни дизајнер Карл Лагерфелд креираће нову колекцију обуће за познату италијанску марку „Хоган“. Власници тог бренда ангажовали су Лагерфелда како повећали своју присутност на азијском тржишту, нарочито у Кини.

Италијански бренд „Хоган" унајмио је чувеног дизајнера Карла Лагерфилда да креира нову колекцију обуће, као део плана да се прошири палета производа, али и да се повећа присутност овог бренда на тржишту.

Диего Дела Вале, оснивач и извршни директор компаније „Тод", која је власник модног бренда „Хоган", наговестио је прошлог месеца да ће „познато име" бити позвано да учествује у стварању нове колекције, али тада није било наговештаја да је реч управо о Лагерфелду.

„Карл је добар стилиста и уметник који разуме пулс модерног времена. Он ће за 'Хоган' поново обрадити добро познате елементе на један привлачан и занимљив начин, што ће помоћи да постанемо познатији у Азији, посебно у Кини", објаснио је Вале.

Предвиђено је да Лагерфелд за „Хоган" креира колекцију обуће за пролеће-лето 2011. године, а у продавницама ће се појавити почетком новембра.

Карла Лагерфелд је од 1983. године главни дизајнер у париској модној кући „Шанел". Поред тога, креира за марку која носи његовоиме, као и за италијснаку модну кућу „Фенди".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво