Повратак сукње А-линије

Једноставне, добро скројене сукње А-линије пристају готово свим женама. Одаберите дужину, дезен и материјал који вам одговара и загарантовано ћете бити у тренду током предстојеће јесени и зиме.

Модни трендови за предстојећу сезону предвиђају повратак женственом стилу, карактеристичном за педесете и шездесете године прошлог века.

Део тог стила јесу и такозване сукње А-линије, оне које се од струка према порубу благо шире.

Овакве сукње, срећом, пристају готово свим женама, како оним витким, тако и онима који већи део своје тежине носе у доњем делу.

Линија сукње, наиме, спречава да се материјал „лепи" за бутине и стражњицу, што омогућава „камуфлажу" проблематичних делова.

Сукња А-линије заузима значајно место у колекцијама за јесен и зиму готово свих водећих модних дизајнера.

Дужине, дезени и материјали варирају, па за све који желе да прате модне трендове, може да се нађе понешто.

Као и сва једноставна гардероба, овакве сукње морају да буду перфектно скројене, а важно је да одаберете мекане материјале, који „добро падају".

Носе се уз балетанке, штикле свих висина и чизме. Дакле, бар једна сукња А-линије у орману гарантује вам да ћете увек имати шта да обучете, а бићете у тренду.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво