Парада стила и кича

Додела Емија је, као и свака додела угледних награда у Америци, прилика да се прошетају најановије тоалете из колекција високе моде чувених дизајнера и демонстрира (не)укус. Модни стручњаци су дали свој суд и указали на неке „поготке“ и „промашаје“.

Црвени тепих којим парадирају звезде шоу бизниса уочи доделе угледних награда права је посластица за модне критичаре и за те прилике се посебно „оштре пера". Додела најугледнијих телевизијских награда, Емија, отвара сезону после паузе од неколико месеци.

Оцене одевних комбинација варирају, зависно од укуса самих критичара, али је увек могуће издвојити неке потпуно успеле модне комбинације, као и тоталне промашаје.

Две лепотице, звезде награђене серије „Момци са Менхетна", Кристина Хендрикс и Џенуари Џоунс, разочарале су својим избором гардеробе за ово изузетно вече.

Бујна црвенокоса Кристина Хендрикс је, према оценама стручњака, перјем и наборима непотребно затрпала своје чувене облине, па је креација Зека Позена готово једнодушно добила негативне оцене.

Нежна плавуша Џенуари Џоунс појавила се у плавој креацији Донателе Версаће, која је изгледала као неуспела матурска хаљина.

Две дама које су, осим Емија за глуму, добиле и похвале за свој изглед су Кира Сеџвик и Иди Фалко.

Иди Фалко се определила црну, класичну креацију из колекције „Ботега Венета", док је Кира Сеџвик одабрала „прашњаво ружичасту" хаљину од шифона, коју је дизајнирала Моник Лулије.

Две тамнокосе лепотице, познате по савршеној фигури и заносним облинама - Софија Вергара и Ким Кардашијан - такође су побрале све похвале за свој изглед.

Колумбијка Софија Вергара, која глуми у награђеној серији „Модерна породица", појавила се у хаљини украшеној златним шљокицама (креација Каролине Ерере), док се ријалити звезда Ким Кардашијан одлучила за стил грчке богиње и оденула је белу хаљину модне куће „Маркеза".

Још једна од награђених глумица, Клер Дејнс, остала је доследна себи и свом стилу. Одабрала је једноставну елегантну хаљину из линије „Армани Приве", украшену „Сваровски" кристалима.

„Дежурна" у оваквим приликама је звезда „Очајних домаћица" Ева Лонгорија која је обукла одмерену, али помало досадну хаљину Роберта Родригеза.

Иако звезде које шетају црвеним тепихом трпе највише „удараца" модних критичара, треба напоменути да већина њих једноставно слуша своје стилисте. Али, то је цена славе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво