„Ренџ ровер“ по нацрту Пош Спајс

Бивша „спајсица“ Викторија Бекам осим креирања гардеробе, од сада ће се бавити и осмишљавањем ентеријера аутомобила марке „ренџ ровер”. На место креативног директора британске ауто компаније супруга Дејвида Бекама доспела је захваљујући добром познавању модних кретања, као и луксузних производа.

Енглеска певачица и модна креаторка Викторија Бекам креираће ентеријер за аутомобиле марке „ренџ ровер" (Range Rover).

Након што је у Лондону на прослави 40. годишњице „ренџ ровера" именована за директора креативног дизајна одсека „Ренџ Ровер" куће „Ленд Ровер" (Land Rover), супруга Дејвида Бекама истакла је да је веома узбуђена.

„Добила сам изузетну прилику. Веома сам узбуђена", изјавила је некадашња певачица женске поп групе „Спајс грлс" (Spice Girls).

Мања верзија „ренџ ровера", модел под називом "Range Rover Evoque" први је дизајнерски пројекат на којем ће Викторија Бекам радити.

Представљен током прославе у британској престоници, аутомобил са дизајнерским печатом некадашње „спајсице" у продаји ће бити од следећег лета, а описују га као „најзеленији" „ренџ ровер".

Александра Шулман, уредница часописа „Вог" (Vogue) рекла је да је она заслужна што је певачица, која је већ неко време у креаторским водама и има линију гардеробе, закорачила и у дизајн ентеријера аутомобила.

Према речима директора дизајна у „Ленд Роверу" Герија Мекговерна, нова колегиница добро је упозната са „модом, трендовима, као и луксузним производима".

„Њен рад у свету моде није прошао незапажено и добила је похвале многих критичара. Верујем да ће њен рад донети нова идејна решења и да ћемо заједно правити производе који ће бити по укусу још већег броја људи", нагласио је Мекговерн.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво