Весела макси сукња

Женствен изглед овог лета можете постићи одабиром одевне комбинације у којој главну улогу игра дуга, лепршава, шарена сукња. Интересантним детаљима обезбедите стилску равнотежу и уживајте у топлим данима.

Модни стручњаци овог лета дали су зелено светло лаганим, дугим хаљинама, али спасоносна опција за оне припаднице лепшег пола које више воле комбинацију са блузама, мајчицама или кошуљама долази у виду бохо, „џипси" или хипи макси сукњи.

Будући да су ове сезоне у тренду шарени, цветни, а пре свега весели дезени, лепршава сукња до глежњева може бити „носилац" одевне комбинације око којег ћете додавањем једнобојне (или макар једноставнијег принта) гардеробе и детаља „изградити" прави летњи изглед. 

Било да се одлучите за једнобојну или шарену сукњу, додаци, проширења и умеци су незбежни јер се овај тип сукње обавезно приметно шири што је ближи глежњевима.

Памук, вискоза и тањи тексас идеални су за овакву дугачку сукњу, али обавезно утврдите да ли је материјал такав да је неопходна подсукња јер модни критичари упозоравају да у овом случају провидне тканине нису добра опција.   

Богат избор модела различитих материјала, дезена и шара може да збуни. Модни познаваоци саветују да је најбоље да најпре одаберете неколико модела који се слажу са гардеробом коју већ имате, затим их полако испробате и тек онда се одлучите за куповину.

Шеширићи и капе, које не само да су корисне због преко потребне заштите од сунчевих зрака, такође се одлично слажу са летњом гардеробом поменутих стилова.  

Одевна комбинација у којој главну улогу игра дуга, летња сукња „трпи" велике минђуше, нарочито алке, предимензиониране наруквице, гломазно прстење и лако уочљиве огрлице веселих боја које се уклапају у целокупан избор боја.

Када је обућа у питању, идеалан избор су најобичније равне сандале неутралних и природних смеђих нијанси, али немојте се плашити да пустите машти на вољу. Немојте се устезати да обујете омиљене сандале са огромном платформом или стилизоване римљанке необичне боје.

Будући да раскошна сукња прекрива читаве ноге, може се носити уз одећу која не скрива сувише, али ипак будите умерене.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво