Црно и бело за врело лето

Синоним елеганције и класичног стила, црно-бела одевна комбинација овог лета освојиће канцеларије, улице, али и плаже. Од лепршавих хаљина, преко необично дизајнираних ципела и ташни, све до купаћих костима, спој црног и белог освојио је готово све сегменте моде.

Судећи према температури, иако није календарски почело, лето је изгледа увелико стигло. Модни стручњаци тврде да припаднице лешпшег пола, било да су на одмору, на послу или на некој формалној забави, без бојазни могу одабрати црно-белу комбинацију.

Различити дезени, црне или беле туфнице или уклопљени геометријски облици добродошли су на хаљинама, сукњама, кошуљама, купаћим костимима, чак и шеширима.

Бела одевна комбинација лако се може освежити црним детаљима попут наруквица, каишева, ташне или ципела.

Дизајнери су се потрудили ове сезоне да направе интересантне црно-беле ципеле које се одлично уклапају у непролазни стил који асоцира на модну икону Одри Хепберн.

Наочаре за сунце са белим оквирима неизбежан су детаљ, како на плажи, тако и током шетње по граду или у башти кафића.

Синоним за класично одевање, црно-бела комбинација, не може се замислити без шешира. Лагани летњи модели, најчеће бели са једноставном црном траком дају изгледу печат софистицираности и уједно чувају од прејаког сунца.

Када је о ташнама реч, познаваоци модних кретања подсећају да се модели са једноставнијим дезенима могу лепо уклопити и са одевним предметима израђеним од црно-белих цветних материјала или компликованијим принтовима.

Са друге стране, једнобојна комбинација са понеким детаљем друге боје обавезна је уз „јаче" дизајниране ташне.

Одлазак на плажу у црно-белом купаћем костиму представљаће право задовољство оним девојкама које воле да се разликују.   

Такође, комбинација боја која се можда и највише носи одлично истиче препланули пен, дајући изгледу посебну, елегантну ноту.     

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара