Суптилно привлачење пажње

Минђуше је од свих модних детаља најтеже уочити. То, наравно, не значи да пружају мање могућности за изражавање личних афинитета и маштовитости. Управо супротно, тврде модни стручњаци.

Својеврсно бекство из света крпица могуће је уз помоћ минђуша. Довољно је ставити их на уши и трансформисати изглед у потпуности без много муке.

Са друге стране, како температура расте, дужина сукњи опада, па су оне припаднице лепшег пола које због природе посла морају и током летњих жега да остану у формалној гардероби у пат позицији.

Одела и комплети јесу решење, али неке даме осећају се просто спутано у њима јер је могућност истицања сопствене креативности сведена на минимум.

Модни стручњаци тврде да нема места паници и да 2010. година пружа обиље могућности и да није тешко бити у складу са пролећним и летњим трендовима.

Пар малих снохватица могу вас повести на пут до Кариба, док масивнији комади у облику лустера моментално асоцирају на гламур коктел забаве у Кану.

Оне носе енергију одевне комбинације и могу додати живости неупечатљивој гардероби.

Ове сезоне држите се популарних боја, а што се облика тиче, пратите своје инстинкте. Важно је да не претерујете ни са бројем ни са величином украса за уши како не бисте зашли у подручје кича. То се нарочито односи на моделе израђене од пластичних материјала.  

Интересантно је да су мушкарци и жене подједнако заинтересовани за минђуше и бушење ушију. Иако их чешће носе жене, није реткост видети припаднике јачег пола да их носе.

У Америци постоји неписано правило да су мушкарци који носе минђуше на десном уху наклоњени истом полу, док их хетеросексуалци носе на левој страни.

Жене најчешће носе по једну на свакој ушној ресици, али је све више девојака које имају више минђуша са једне стране.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара