Поглед у будућност

Инспирисана племенским обележјима али у пресеку са сопственом визијом будућности, креаторка Кирили Џонстон одушевила је посетиоце Недеље моде у Сиднеју. Необичне фризуре, осликана кожа манекенки и интересантни модели ни критичаре нису оставили равнодушним.

Колекција модела са потписом цењене аустралијске креаторке Кирили Џонстон, која је представљена на текућој Недељи моде у Сиднеју, није баш намењена за „свакодневну" употребу, али је ипак одликује висок степен „носивости".

Четвртог дана Недеље моде која се одржава између 3. и 7. маја у највећем граду у Аустралији највеће интересовање изазвала је колекција управо ове дизајнерке.

Према оцени модних познавалаца, осетан утицај племенских обележја савршено је уклопљен са ауторкином визијом будућности.

Необичне фризуре које прате линију Џонстонове подсетиле су нас на плетенице које су пре извесног времена биле неизбежне. Осликавањем тела, највише деколтеа и руку манекенки, и уз интересантну шминку комплетиран је изглед инспирисан племенским стилом.

Кирили Џонстон, креаторка позната по иновативном дизајну и не толико строгој елеганцији, живи и ради у Сиднеју.

Након завршетка студија на Текстилном институту у Мелбурну 1999. године закорачила је у свет моде и професионално.

Већ 2004. године на Аустралијској недељи моде представља сопствену марку. Колекција је одлично прихваћена, а похвале нису штедели чак ни најутицајнији модни уредници.

Од тада Кирили Џонстон из сезоне у сезону привлачи пажњу клијената познатих по добром укусу попут Никол Кидмен, Тони Колет, Мише Бартон, Кејт Хадсон или Миранде Кер.

Фокусирајући се на луксузне материјале и врхунску израду, Џонстонова креира моделе које карактерише мноштво детаља, специфични кројеви, али и модеран, изазован изглед, а неретко су направљени са унапред задатом наменом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво