Премијерно приказан спот групе „Стефан Немања“ за „Песму за крај“

Протекле године састав „Стефан Немања“ је снимио свој први дигитални албум за ПГП РТС. Многе нумере су постале познате. Сада се увелико ради на другом а промовисан је и спот за нову нумеру, „Песму за крај".

„Могу рећи да сам презадовољан и пресрећан, јер ипак радити нешто своје, нема, нема, значи, предиван је осећај што стварно смо на неки начин допрли до публике. Нисмо имали толика очекивања, и онда ваљда кад их превазиђе, та очекивања буду још боља“, рекао је музичар Немања Савић.

Глумица Каја Баничевић, била је већ у једном споту за песму Ко сам ја, а сада је присутна и у новом споту у Песми за крај.

„Сарадња је дивна, дивни људи, заиста, никакав проблем нисмо имали никада. Некако нам је стварно пријатељска атмосфера, дивна атмосфера, не знам како да објасним. Све је било некако спонтано и то је највише утицало на наш однос и надам се дугорочној сарадњи“, рекла је Каја.

На Првом програму Радио Београда и другим каналима РТС-а била је и радијска премијера нумере.

„Реакције су фантастичне. Она је последња песма на албуму, зато се тако некако симболично зове Песма за крај. Пева о раскиду, и видим да су људи баш загризли, јер ми смо тај спот снимали на једној предивној локацији у питању етно село Сунчана река, на реци Дрини. Дрина која је чаробна, значи има пар кадрова у споту који ћете видети стварно ту величанственост Дрине. И кажем, сама локација ту око вас, трчкаре и коњићи, животиње“, додаје Немања.

Упркос називу нове песме, она ипак носи и неку дозу оптимизма.

„Ево с обзиром да је данас први фебруар, имају времена до 14. фебруара, до Дана заљубљених да се помире. Шалим се, наравно. Доза оптимизма јесте, наравно, без обзира што је последња песма на албуму. Ми се сада, наравно, окрећемо другом албуму. Већ имамо неке идеје, неке песме и сад је само питање времена кад ћемо поново ући у студио да наставимо тај наш рад“, рекао је Савић.

Крајем прошле године „Стефан Немања“ имао је први уживо наступ на Београдском ауторском рок фестивалу.

„Значи стварно смо наишли на одличан одзив публике и њихову реакцију која је, да тако кажем, нахранила наш его. Јер сад је стварно још већа жеља да у овој години исправимо оно што смо у претходне три занемарили и јесте управо тај наступ уживо. Тако да се искрено надам да ћемо ове године мало чешће стајати пред публиком, и делити са њима наше песме и љубав и енергију“, каже Немања.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво