Читај ми!

Легендарни KISS одсвирао последњи концерт, а сада настављају као виртуелни аватари

Aмерички хард рок бенд KISS, настао пре 40 година у Њујорку, одржао је свој последњи концерт у оквиру опроштајне турнеје назване "The End of the Road". Како су навели медији, ово ипак неће бити опроштај групе од публике и наступа.

Популарни бенд који чине Пол Стенли, Ерик Сингер, Џин Симонс и Томи Тајер, планирају да ускоро представе своје дигиталне аватаре које је за њих креирала компанија за специјалне ефекте "Industrial Light & Magic".

Поменута компанија је партнер са компанијом "Pophouse Entertainment Group", чији је оснивач певач групе АBBА, Бјорн Улвеус.

Прва песма коју ће извести дигитални аватари групе KISS биће песма God Gave Rock and Roll to You (Бог ти дао рокенрол).

Како је навео Пер Сундин, директор компаније "Pophouse Entertainment Group", група KISS могла би да има концерте у три различита града у исто време и то на три континента, јер ова врста технологије то омогућава.

KISS се у мејнстрим воде пробио 80-их година у време експлозије глам рока, а остали су препознатљиви по карактеристичној шминци и сценском наступу. Осим тога су један од најутицајнијих хард рок бендова у историји са више од 75 милиона продатих носача звука. 

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво