"2Cellos" ускоро објављују нови спот

По повратку из Јужне Америке, где су наступали у Бразилу, Парагвају, Чилеу, Перуу, Аргентини и Колумбији, двојац "2Cellos", Стјепан и Лука, ових дана су снимали спот за прву нумеру са свог четвртог албума.

У паузама турнеје снимају албум у Лондону са чувеним Лондонским симфонијским оркестром који ће бити посвећен филмској музици, а премијерно ће га представити београдској публици 25. марта у Комбанк арени.

Спот су снимали на више локација: у Подгорици, на Дурмитору и у Амфитеатру у Пули. Не желе да откривају детаље спота, а албум се очекује у фебруару следеће године, преноси МТВ.

„Смрзли смо се током снимања спота, али кад помислимо на коначни резултат, онда нам ништа није тешко. Једва чекамо да вам се представимо у новом светлу. Носимо и дивне костиме, о свему смо водили рачуна“, каже задовољни Лука.

„И овом приликом позивамо све на наш велики концерт, могу слободно рећи спектакл. Није исто кад нас људи гледају и слушају преко Јутјуба. Уживо је то знатно јаче, енергичније. Ми смо перфекционисти, увек дајемо свој максимум, предајемо се публици и волимо да их изненадимо нечим новим“, додаје Стјепан.

Овогодишњу турнеју завршиће у Аустралији, током које ће свирати и у Опери у Сиднеју, једној од најпознатијих грађевина на свету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара