"2Cellos" следеће године у Београду

Концерт састава "2Cellos" биће одржан 25. марта следеће године у Комбанк арени у Београду, а познати дуо ће тада премијерно извести песме с новог албума, који је у завршној фази.

Како је открио продуцент Томислав Кашљевић на конференцији за новинаре, премијера це-деа, на коме је учествовао и симфонијски оркестар из Лондона, биће током првог дела концерта, 25. марта 2017, док ће светски дуо на другом делу наступа извести своје хитове Smooth Criminal, Viva la Vida, Bang Bang и друге.

„Ово ће бити наш први концерт у 2017. години“, рекао је Лука Шулић и истакао да је ово повратак њиховим коренима, филмској музици.

Oве године су Хаусер и Шулић имали бројне концерте, који су били припрема за предстојећи у Београду, који ће бити „најбољи концерт који сте икада чули“, наводи Стјепан Хаусер.

„Нови албум ће имати најлепше мелодије из романтичних филмова“, истиче Хаусер и додаје да сви воле да слушају теме из познатих филмова, рецимо, док возе аутомобил, као и да је овај албум потпуно другачији од онога што су досад радили.

Светски челисти у својој импозантној каријери имају много сарадњи са светским звездама, попут Елтона Џона и Ланг Ланга.

Стјепан Хаусер и Лука Шулић већ пет година наступају заједно, прославили су се са обрадом песме Smooth Criminal Мајкла Џексона и познати су по обрадама великих имена попут група "U2" и „Нирване“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије