„Нишвил“ пратило око 170.000 људи

Завршне вечери нишког џез фестивала оборен рекорд посете током једне вечери, а програм овогодишњег „Нишвила“, према процени организатора, током четири дана, пратило око 170.000 људи.

Процена је да је на синоћењем наступу Џос Стоун присуствовало између 7.000 и 8.000 посетилаца. Пошто смо били свесни колико ће бити интересовање, повећали смо капацитет простора који је поново био препун, открио је данас на завршној конференцији директор фестивала „Нишвил“ Иван Благојевић.

Према његовим речима, смештајни капацитети у граду били су попуњени током трајања фестивала.

Иако је најављено да Џос Стоун неће давати изјаве, певачица се пред полазак захвалила представницима фестивала и изјавила да је приметила љубазност људи у Нишу, те да су посетиоци фестивала били изненађујуће предивни, а она воли таква изненађења.

Прослављена певачица је додала и да би поново волела да наступи на неком од наредних „Нишвила“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара