„Бајага и Инструктори“ спремају изненађење за посетиоце „Бир феста“

Групе „Бајага и Инструктори“, „С.А.Р.С.“ и „Лет 3“ наступиће на 14. београдском „Бир фесту“, који се одржава од 17. до 21. августа на Ушћу, најавила је Београдска културна мрежа.

Једна од омиљених група свих генерација „Бајага и Инструктори“, бенд са богатом дискографијом и великим бројем хитова, биће звезде друге вечери фестивала музике и пива, то јест 18. августа.

„Пошто ове године неће бити соло концерта 'Бајаге и Инструктора' у Београду, 'Бир фест' је идеална прилика да се видимо са нашим фановима. Врло нам је битан тај наступ на 'Бир фесту' и спремамо изненађење, које наравно нећемо да откривамо“, био је тајновит Бајага.

Љубитеље нешто тврђег, алтернативног звука обрадоваће информација да је на списку регионалних учесника овогодишњег београдског „Бир феста“, састав „Лет 3“ из Хрватске.

Контроверзни ријечки рокери су током више деценија постојања, осим по бројним хитовима, постали познати и по провокативним наступима. Састав „Лет 3“ се након дужег периода враћа у Београд, где су увек давали свој максимум.

Претпоследње вечери фестивала, у суботу 20. августа, на бини на Ушћу биће миљеници београдске публике – група „С.А.Р.С.“.

Велико концертно искуство бенда и чињеница да публика подједнако воли њихове старе и нове хитове, гарантују да ће се из више десетина хиљада грла чути Буђав лебац, Лутко, Перспектива, Ратујемо ти и ја, То раде и многи други хитови.

„С.А.Р.С.“ ове године прославља десет година постојања на регионалној сцени, а бенд је за то време издао шест албума и 19 спотова, од којих већина има по неколико милиона прегледа на Јутјубу.

Овим бендовима на Београдском „Бир фесту“, који се одржава од 17. до 21. августа на Ушћу, друштво ће правити већ најављени „Рудиментал“, „Дубиоза колектив“, Масимо Савић, Влатко Стефановски и други, а ускоро ће бити објављена и имена нових занимљивих извођача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара