Најпосећенији четвртак у историји „Егзита“!

Прве ноћи 16. „Егзита“, најпосећеније прве ноћи у историји фестивала, кроз капије на Тврђави прошло је више од 44.000 посетилаца који су допринели да се покрене „Егзит“ магија уз традиционални ватромет на Главној бини.

Најпосећенији четвртак у историји „Егзита“! Најпосећенији четвртак у историји „Егзита“!

Не дуго после званичног отварања четвородневне журке на Петроварадинској тврђави, ватромет емоција изазвала је апсолутна поп принцеза Ели Гулдинг чије име је публика скандирала толико снажно да је на моменте надгласала и заглушујући звук спектакла на небу!

Уводни тактови изазвали су прави делиријум уз делић песме истог назива, да би прва нумера била Aftertaste.

Низали су се планетарни хитови Lights, Burn, On My Mind, I Need Your Love и друге, док је сам крај био резервисан за баладу Love Me Like You Do уз једногласну оцену публике: "We Do!"

Пре Ели, главном бином владали су британски рокери из групе "Bastille" нижући песме као што су Things We Lost In Fire, Bad Blood и химну која је најављивала овогодишњу „Егзит авантуру“, Pompeii.

Узбуђење на главној фестивалској бини се наставило наступима британског хит дуета „Сигма“, после којих су 20 година чувеног лондонског колектива "Playaz" заједно прославили drum and bass првак ди-џеј Хајп, хип-хоп дива миз Дајнамајт и талентовани Суб Зиро.

На Фјужн бини смењивали су се извођачи уз одличну посећеност. Свирали су бендови "Nova Heart", "Gooral", "Urban & 4", ZAA, а част да затворе програм имали су домаћини, култна новосадска групa „Обојени програм“.

Љубитељи жестоке свирке гласно су певали уз Експлозив бину уз бендове "Anti Flag", "The Rumjacks" и бројне друге.

Прву ноћ у Денс арени обележио је прави визуелно-музички спектакл званично најпопуларнијег ди-џеј тандема Димитри Вегас и Лајк Мајк, чија се продукција потрудила да се ова ноћ уреже у историју до краја испуњене светски познате бине „Егзита“.

За апсолутни тријумф Балкана побринули су се заједно немачка звезда босанског порекла Соломун и најпопуларнији регионални ди-џеј трио ТТP - "Teenage Techno Punks", који чине специјално за „Егзит“ окупљени Марко Настић, Дејан Милићевић и Милош Павловић.

Суседна бина No Sleep Нови Сад већ прве ноћи је најавила свој искорак у нову будућност уз програм за који је задужен клуб-домаћин "Nits" из Барселоне који су предводили The Hacker, Rebolledo и Тијана Т.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара