„Партибрејкерси“ представили нови албум

Група „Партибрејкерс“ представила је у клубу „Електропионир“ нови албум „Сиротињско царство“.

Пет година након живог албума Крш и лом и осам година од објављивања студијског издања Слобода или ништа, рок иконе, група „Партибрејкерс“, под етикетом издавачке куће „Одличан хрчак“ објавила је Сиротињско царство.

На албуму, издатом прошле године, налази се 11 песама: Вртим се, Да ли пут знаш?, Ситна лова, Не могу да капирам, Свакога дана, Сиротињско царство, Крш и лом, Параноје, Шта радиш?, И то мало, Љубав не заборавља.

„Уколико бисте рокенрол хтели да назовете другим именом, онда би то било 'Чак Бери', рече легендарна ливерпулска 'буба' Џон Ленон. Српски рокенрол би требало крстити са 'Партибрејкерс' Осмим студијским издањем су заслужили то“, приметио је Ненад Цветковић Гиле.

Према мишљењу Марка Вукашића, „Брејкерси“ на новом албуму звуче свеже и жилаво, док је Зоран Стајчић, оценио да су снимили још један класик.

„Овај албум изискује озбиљност, одговорност и пажњу слушалаца. Није пука забава за шире масе, нити је албум који олако треба схватити. Он је едукација кроз стихове и музику, одгој и правилно понашање“, записао је Никола Франквели.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво