Читај ми!

„Атеисти“ објавили нови албум

После више од пет година, панк-рок група „Атеист реп“ објавила је нови студијски албум под називом „Иберлауф“ (Überlauf), у издању „Лампшејд медија“ (Lampshade Media).

„Атеисти“ објавили нови албум „Атеисти“ објавили нови албум

Албум, у целости снимљен и продуциран у „Социјала студиос“ у Новом Саду, од данас се може преслушати на сајту www.deezer.com и бесплатно преузети са портала магазина „Ноктурне“ (Nocturne).

„Атеисти“ су до сада објавили пет студијских албума, „бест оф“ компилацијски ЦД, концертни ДВД и монографију поводом 20 година стваралаштва.

Бенд ће концертно представити нови албум 27. новембра у загребачком клубу „Винтиџ“ (Vintage), а дан касније наступају у Словенији, у Новом Месту.

Ова 2015. је била изузетно динамична година за новосадске панкере, током које су одсвирали више од 30 концерата у региону и 12 у Немачкој, Аустрији и Мађарској.

Албум ће се појавити на ЦД-у и на винилу, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво