Читај ми!

Чланови "Eagles of Death Metal" безбедни, отказана турнеја

Америчка рок група „Eagles of Death Metal”, током чијег концерта је извршен терористички напад у концертној дворани Батаклан у Паризу, отказала је своју европску турнеју. Осим њих, ирски бенд „U2“ такође је отказао планирани наступ у Паризу.

Бенд је требало да наступа по Европи до 10. децембра и концерта у Лисабону, али су после синоћњег терористичког напада у Паризу на њиховом концерту одлучили да је прекину.

Чланови бенда "Eagles of Death Metal" су одлучили да се врате за САД, речено је Франс пресу.

Амерички рок-метал бенд „Дефтонс“, који је синоћ наступао у Батаклану у тренутку напада, такође је отказао турнеју.

Сви чланови "Eagles of Death Metal" бенда су синоћ успели да избегну масакр у концертној дворани у којој је убијено више од 80 људи.

Ирска рок група "U2" отказала је два распородата концерта у Паризу након ноћашњих терористичких напада у француској престоници у којима је погинуло најмање 128 људи, а рањено више од 250.

„Као резултат ванредне ситуације у Француској, концерт групе 'U2' у Паризу, заказан за 14. новембар, неће се одржати као што је планирано“, навела је група на свом вебсајту.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво