Читај ми!

„Парни ваљак“ у Београду – један акустични и један „електро“ концерт!

Поводом обележавања 40 година каријере и 20 година од легендарног концерта „Без струје - Уживо у ЗКМ“, ова загребачка група спрема спектакл у Београду, 27. и 28. новембра.

Тог давног 29. новембра 1975. године у београдској Хали спортова, „Парни ваљак“ одржао је свој први концерт, а пошто се ове године навршава и 20 година од концерта Без струје - Уживо у ЗКМ“, бенд је одлучио да својим обожаваоцима у Београду приреди два продукцијски потпуно различита наступа под заједничким називом Оба лица љубави, јавља Танјуг.

Концерт Без струје, „Парни ваљак“ ће одржати 27. новембра у Центру „Сава“, а дан касније концерт Електрика на месту где је све почело, у Хали спортова.

Акустична верзија концерта у Центру „Сава", како су најавили организатори, биће прилика за најискреније фанове „Парног ваљка“ да у интимнијој атмосфери уживају у највећим хитовима попут Јесен у мени, Године пролазе, Све још мирише на њу, Дођи, Љубавна, док је други концерт у Хали спортова, намењен љубитељима моћног звука електричних гитара.

„Овако нешто нико никада није урадио и сада већ имамо лагану, али слатку трему. Ово ће бити јединствени концерти по много чему, а и због тога што смо одлучили да буде само по један концерт, односно да не правимо репризе као 2012. године када смо имали пет распродатих концерата у 'Сава' центру“, поручили су чланови бенда.

Улазнице за концерте „Парног ваљка“ ускоро ће бити у продаји, а верне фанове чекају повољније цене улазница у промотивном периоду, као и попусти за пакет улазница за оба концерта.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво