Читај ми!

"Belgrade Jam" у Дому омладине 4. и 5. септембра

Фестивал хип-хоп културе "Belgrade Jam" биће одржан у петак и суботу, у Дому омладине Београда и КПТМ-у, у организацији "Route 011". Током осам сати музичког програма наступају ТХЦФ, Ђус, „Прти Би Џи“...

"Belgrade Jam" у Дому омладине 4. и 5. септембра "Belgrade Jam" у Дому омладине 4. и 5. септембра

Централни догађај фестивала "Belgrade Jam" биће осмочасовни музички програм, који ће почети у суботу у 20 сати у Дому омладине Београда (сала „Американа“), где ће наступити ТХЦФ, творци химне „орлова“, наводи се у саопштењу организатора.

Чланови овог састава обећавају добар провод и позивају посетиоце да не пропусте прилику да чују ТХЦФ уживо, јер је ово вероватно њихов последњи наступ у Београду до дуго планираног великог београдског концерта.

На сцени ће се наћи и Ђус, који је недавно објавио нови албум Hiphopium 3, као и „Прти Би Џи“, који увелико спремају пети студијски албум, под именом Петарда.

Како су најавили организатори, на фестивалу ће наступити и "Fox i Belleti", "Bvana i Lider", "Smoke Mardeljano", "Arafat & Black Ring Crew", "Sick Touch", "Goldie & Stambola" (CSS), Lekr LTDFM, Cyam, MC Rima i Surreal, као и специјални гости Марлон Брутал, Куртоазија, Газда Паја и Cjofo ем-си.
За ди-џеј пултом ће се смењивати Рокам, Мрки, Колди, Papa Zho и Choda O.

У суботу, у Дому омладине Београда ће од 16 до 18 часова бити одржан "AllStyle Battle", такмичење у брејкденсу и стритденсу, а од 18 до 20 сати на програму је "Masters Of Freestyle - MC Challenge", такмичење у фристајлу.

Дан раније, 4. септембра, од 15 до 21 сат, уз бесплатан улаз, у КПТМ-у ће бити организован "Graffiti Jam", догађај на којем ће учествовати реномирани цртачи и нове наде. Тема њихових радова ће бити Београд (011).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво