Читај ми!

Добар провод на „Бир фесту“ упркос киши, у публици и Мајкл Кирби

Упркос лошем времену, плато испред велике бине Београског „Бир феста“ претходне вечери био је пун и више од 70.000 посетилаца је једногласно певало хитове Дарка Рундека и популарних репера "Who See" и "Bad Copy", а међу посетиоцима фестивала био је је и амерички амбасадор Мајкл Кирби.

Амбасадор САД у Србији Мајкл Кирби са супругом и пријатељима је посетио, као уважени гост, друго вече „Бир феста“ и уживао у наступу бендова чија су музичка извођења обележила ово вече фестивала, саопштено је из прес службе фестивала.

Жика Миленковић и „Бабе“ су до поноћи, упркос неочекиваном захлађењу, загревали атмосферу на Ушћу и учинили вече спектакуларним.

Увод у викенд обележиће наступи бендова „Ничим изазван“, „Легенде“, „Кристали“, „Кербер“, „Самостални референти“, „Бркови“, док ће наступ светски познатог ди-џеја Сандија Ривере увести публику у нови дан.

Данашњи програм почиње у 19 часова и трајаће до два сата иза поноћи.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво