Читај ми!

Завршница „Бир гардена“: „Ничим изазван“, Блажа и „Кљунови“

Финале првог издања „Бир гарден“ обележиће наступи група „Канда, Коџа и Небојша“, "Lorna Wing", „Ничим изазван“. Фешту за сам крај београдског фестивала приредиће Блажа и „Кљунови“.

Манифестација „Бир гарден“, која је почела 10. јула на макишкој страни Аде Циганлије, полако улази у завршницу за ову годину, а за сам крај остали су неки од најбољих концерата и извођача.

Вечерас ће од 20.30 наступити бенд "Cotton Pickers", а следе концерти састава „Лира Вега“ и „Сви на под“.  

На почетку викенда, у петак, на сцени „Бир гардена“, већ од 18 сати, у матине програму, наступају дуо "Red&Blue", потом групе "Lorna Wing" и „Канда, Коџа и Небојша“.

Програм у суботу, такође почиње матинеом, a наступају "The Few Fellas", следи наступ групе „Александрија“ из Бања Луке и састава „Ничим изазван“.

Недеља је резервисана за групу "Couple Up" и њиховог специјалног госта Игора Винцеа.

Понедељак вече ће обојити звуци латино џеза, јер наступају Горан Грбић и његов „Дикси бенд“. Дан касније у простору „Бир гардена“ моћи ће да уживају сви који воле блуз-рок уз чувену „Зону Б“.

Музичку фешту за крај фестивала, 12. августа, заједно са свим посетиоцима, направиће, у свом препознатљивом стилу Блажа и „Кљунови“ и бенд „Шаркс, снејкс енд плејнс“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара