Читај ми!

"Kraak and Smaak" на 13. „Бир фесту“

Холандски продуценти и ди-џејеви "Kraak and Smaak" наступиће 22. августа на Ушћу у оквиру 13. београдског „Бир феста“, који траје од 19. до 23. августа.

Трио "Kraak and Smaak" је на сцени десет година, а каријеру су почели албумом Boogie angst, а њихов наступ је један од најпопуларнијих музичких догађаја у свету и одликује га комбинација фанк, диско и хаус звука, преноси Танјуг.

Почетак њихове каријере обележио је брз успон у прву лигу европске и светске сцене, пре свега, захваљујући наступима на престижним фестивалима и у клубовима од Америке до Аустралије.

Изласком другог албума Plastic people 2008. године и сингла Squeeze Me они су осигурали своје место на музичкој сцени и дочекали да их престижни британски магазин ИДЈ пореди са великанима као што су „Кемикал брадерс“, Моби и „Продиџи“.

Непосредно након тога наступали су и на најпознатијем светском фестивалу „Гластонбери“.

Захваљујући великој популарности у САД, доспели су и у чувени шоу Џимија Кимела, а на њихов рад се осврнуо најпознатији блогер Перез Хилтон, те је чак и Кање Вест изјавио како је њихов велики фан.

"Kraak and Smaak" су прерасли у међународни „крос овер“ наступ који доминира сценом, без обзира на то да ли је у питању клуб или фестивал и без обзира на то који музички правац други, пре или после њих свирају.

На њиховом наступу у Београду се не очекују неупечатљиви миксеви са лаптопа, већ бина пуна музичара и певача који свој став изражавају наступом који је најбоља мешавина свирке и ди-џеј сета.

На „Бир фесту“ ће наступити и „Рибља чорба“, „Рундек карго трио“, Кики Лесендрић и „Пилоти“ и ди-џеј Родџер Санчез.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара