Читај ми!

Стигле „Приче о љубави“

Дејан Цукић је своје „Приче о љубави“ синоћ представио јавности. Познати музичар обележио је 26 година „солистичке“ каријере албумом на којем су највећи хитови, али и две нове песме.

Познавалац рокенрола, новинар и музичар на домаћој сцени препознатљив је по доброј комбинацији талента, ведрине и стручности. Дејан Цукић је пре 26 година изашао из групе „Бајага и инструктори“ и основао „Спори ритам бенд“.

Досадашњу каријеру заокружио је албумом Приче о љубави, компилацијом најбољих песама, која је издата за ПГП РТС.

„Идеја се родила пре неколико година у тренутку када сам помислио да би било лепо да обележим четврт века, безобразно да кажем, солистичке каријере. Увек су око мене били неки дивни људи. Нисам ја песме писао сам, већи део је урађен у сарадњи или су они писали песме за мене. Тај период траје већ 26 година“, рекао је Цукић додајући да је до реализације идеје 
прошло много времена.

„Намерно у реклами причамо 26 година каријере. Па нек се људи питају зашто је то. Закаснио сам за 25, ето, врло је просто“, уз осмех каже некадашњи члан група „Булевар“, „Дизел“ и „Тилт“. 

На албуму се налазе и нове песме Права љубав и Прича о љубави, коју је написао Никола Чутурило, а у сва три наслова доминира једна реч „љубав“.

Познати музичар то објашњава непрекидном везом живота и великих речи.

„Стално нам круже око главе неке велике речи којима се објашњава наше постојање. Од свих тих великих речи ја једино ту разумем“, истакао је певач.  

Цукић је желео да нови албум промовише у простору "Office Pub"-а, на којем му је, како каже, у последње време била база и на којем је током протекле две године одржао 69 концерата, окружен пријатељима, сарадницима и љубитељима доброг рокенрола.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара