Читај ми!

„Плануло“ 6.000 комплета за „Егзит“

Улазнице за 15. „Егзит“, током прва два сата продаје, обезбедило је 6.000 љубитеља музике! Промотивне цене и поклони у виду карата за "Sea Dance" фестивал на Јазу, обележиће цео децембар.

У рекордном року, за свега два сата, продато је 5.000 улазница за „Егзит“ по најповољнијој цени од 4.990 динара.

Због великог интересовања, након што су продате све улазнице по поменутој цени, у продају је пуштено и хиљаду карата од 5.490 динара, које су такође распродате.

Продаја карата за „Егзит“ 2014. године почела је данас у подне, када је могао да се купи врло ограничен број улазница са 60 одсто попуста.

У продаји се тренутно налазе повлашћени комплети улазница по цени од 5.990 динара, са 50 одсто попуста у односу на редовну цену карата за фестивал.

Као новогодишњи поклон, „Егзит“ ће свима који се у децембру одлуче за куповину комплета по цени од 5.990 динара даровати и улазнице за тродневни "Sea Dance" фестивал на плажи Јаз у Црној Гори.

Петнаесто издање фестивала, у знаку „Егзит авантуре“, одржава се од 10. до 13. јула 2014. године на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, а затим се сели на будванску плажу Јаз и од 15. до 17. јула наставља као "Sea Dance" фестивал.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво