Читај ми!

Џеј-Зију девет номинација за Гремија

Рекордер међу уметницима номинованим за Гремија ове године је, са чак девет прилика за освајање престижне награде, репер Џеј-Зи. Следе га, са по седам номинација, Џастин Тимберлејк, Кендрик Ламар, дуо Меклемор и Рајан Луис и Фарел Вилијамс.

На 56. годишњој додели награда Греми, највише шансе за тријумф имаће репер Џеј-Зи који је прикупио чак чевет номинација, између осталог за најбољу реп песму, реп албум, поп дуо или групу (са Џастином Тимберлејком за Suit&Tie).

По седам номинација добили су Џастин Тимберлејк, Кендрик Ламар, дуо Меклемор и Рајан Луис и Фарел Вилијамс.

Кантри звезда Тејлор Свифт има четири шансе да кући однесе престижно музичко признање.

Најважнијем признању у облику грамофона за албум године надају се Сара Барелис (The Blessed Unrest), „Дафт панк“ (Random Access Memories), Кендрик Ламар (Good Kid, M.A.A.D City), Меклемор и Рајан Луис (The Heist), Тејлор Свифт (Red). 

Очекивало се да се међу номинацијама нађу и издања Кањеа Веста (албум Yeezus), Бруна Марса (Unorthodox Jukebox) и Џеј-Зија (Magna Carta Holy Grail), али ће ови извођачи за то, ипак, морати додатно да се потруде. 

Песма године биће међу нумерама Just Give Me а Reason (певачице Пинк), Locked Out оf Heaven (Бруна Марса), Roar (Кејти Пери), Royals ("Lorde"), Same Love (дуа Меклемор и Рајан Луис). 

Разочарање вечери је мали број номинација за Кањеа Веста. Репер овог пута има само две номинације, за најбољу реп песму New Slaves и најбољи реп албум Yeezus.

Додела награда одржаће се 26. јанура у Лос Анђелесу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво