Читај ми!

Бајага припрема изненађење Новосађанима

Поводом концерта „Бајаге и Инструктора“, који ће бити одржан 27. децембра у Новом Саду, Момчило Бајагић је најавио изненађења и позвао фанове да на званичној Фејсбук страни бенда шаљу предлоге песама које би желели да чују у дворани Спенс. Како каже, биће то прави спектакл који ће се дуго памтити.

„Бајага и Инструктори“ припремају изненађења за посетиоце концерта који ће бити одржан 27. децембра у Новом Саду, а Момчило Бајагић позвао је фанове да на званичној Фејсбук страни бенда шаљу предлоге песама које би желели да чују у дворани Спенс.

„Ова година је за нас била више него успешна и планирамо да је завршимо на спектакуларан начин. Мислим да ће такав бити концерт у Новом Саду. Спремићемо за њега разна изненађења, која наравно сад нећу откривати, али волео бих да то не буде обичан концерт, већ да остане свима у доброј успомени“, рекао је Бајага.

На питање новинара да ли ће свирати песму Стари пут за Нови Сад, по којој је и назван концерт 27. децембра у Спенсу, Бајага је рекао: „Много пута сам прошао тим путем, и из зезања сам рекао мојима из бенда да можда не би било лоше да кренемо тим путем на концерт. Занимљив је за вожњу. То ме асоцира на неко време с почетка осмадесетих, кад је неки озбиљан бенд могао да одсвира 50 наступа по Војводини. Сви су ишли старим путем за Нови Сад. Мислим да ћемо и ми овај пута тако доћи и сигурно одсвирати ту ствар“.

Бајага је ове јесени компоновао музику свој први мјузикл Женидба и удадба, по истоименом делу Јована Стерије Поповића, а у изведби београдског Позоришта на Теразијама, из којег је недавно издвојен сингл Младост.

„Та песма није била у плану да је свирамо, али иначе имам добру идеју, с обзиром да ових дана ужурбано радимо на програму за новосадски концерт, да позовем фанове да на наш Фејсбук пошаљу предлоге шта би могли да свирамо 27. децембра. Гледаћемо да нешто од тога и усвојимо. Ако буде велико интересовање за 'Младост' - свираћемо и њу!“, нагласио је Бајага.

Улазнице за концерт „Бајаге и Инструктора“ у великој дворани Спенса у продаји су по промотивним ценама од 800 динара за партер и 1.000 динара за трибине, на благајни Спенса и преко мрежа „Гигстикс“ и „Евентим“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво