Читај ми!

Крајем августа „Шумадија фест“

Велики број бендова домаћих и страних ди-џејева, укључујући „Ван Гог“, „С.А.Р.С.“, „Бед копи“, Игора Гарниера, Тома Новија, Геа да Силву, наступиће на предстојећем „Шумадија фесту“. Фестивал ће се одржати крајем августа, а у Крагујевцу ће бити постављен камп и насељу Илине Воде.

Трећи музички фестивал „Шумадија фест“ одржаће се крајем августа на платоу крагујевачког Сајма, уз учешће музичара из земље и иностранства.

На фестивалу ће 23. и 24. августа наступити домаћи извођачи „Ван Гог“, „С.А.Р.С“, „Бад копи“, „Микри и Бвана“, диск-џокеј Игор Гарниер, „Sax 'n Groove“.

Гости из иностранства су диск-џокеј Том Нови (Немачка), диск-џокеј Гео да Силва (Румунија), „W.О.P.S.“ из Бугарске, црногорски реп дует „Who See“ и „В-Девице“ (Италија).

Наступиће још око 20 извођача, међу којима и неафирмисане групе и други извођачи који ће бити изабрани гласовима публике на sumadijafest.com.

Током фестивала биће уређен камп у „Еко-парку" у насељу Илина Вода где ће бити забаве, малог фудбала, одбојке на песку и баскета, као и изложбе, уметничке радионице и хуманитарне акције.

Цена комплета улазница за Фестивал у претпродаји од 20. јула до 10. августа је 1.100 динара.

На предходна два „Шумадија феста“ учествовали су „Саншајн“, „Ју група“, „Забрањено пушење“, „Оротодокс Келтс“, „Макао Банд“, и диск-џокеји Sevdah Baby, Флип, TDI crew.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара