Читај ми!

„Фрајлама“ награда „Накси“ радија

Новосадски бенд "The Frajle", које су први албум издале за ПГП РТС, добитнице су традиционалне годишње награде „Накси палма“ за најслушанију песму 2013. године. Њихова нумера „Фина“ освојила је награду на основу гласова слушалаца.

Традиционална годишња награда Накси палма за најслушанију песму 2013. године отишла је у руке новосадског бенда The Frajle.

Симпатичне Новосађанке су са песмом Фина, са албума Наш први албум са путовања у издању ПГП РТС, освојиле награду на основу гласова слушалаца.

Награду је уручио Никола Ковачевић, извршни директор „Накси“ радија, након чега су The Frajle одржале концерт за памћење.

Увек расположене, талентоване уметнице одушевиле су публику и отпевале највеће хитове са првог студијског албума, али и бројне нумере популарне стране и домаће музике.

Мара, Јела, Ната и Нена енергичним наступом покренуле су публику, увеле присутне у магичан свет „војвођанског танга“, а бројна публика је сваку песму испратила овацијама.

Фина, Ich Liebe Dich, Штиклице, Љубавни напитак, Шуњам се, само су неке од песмама које су изазвале еуфорију публике.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара