Читај ми!

„Ратни плес“ на главној бини „Егзита“

Биг бит пионири „Продиџи“ вратили су се на „Егзит“ у великом стилу са својим "Warrior's Dance" концептом. Публику су на главној бини пре тога је загрејали ди-џеј Фреш, британски панкери "GBH", „Саут централ“ и феноменални "Eyesburn". Денс арена жељно исчекује излазак ди-џеја Џефа Милса, а у блузу Ане Поповић ће моћи да се ужива на Фјужн бини.

Један од најомиљенијих бендова домаће публике и пионири биг бит жанра, легендарни „Продиџи“, наступили су на главној бини „Егзита“.

Као што је раније најављено, „Продиџи“ и „Егзит“ договорили су да свој наступ изведу у духу "Warriors Dance" фестивала (ратни плес) који су сами осмислили, а и извели пре неколико месеци у Београду.

Једни од миљеника домаће публике претходни ратни плес одиграли су на Калемегданској тврђави, а сада су га, занимљиво, опет извели на Петроварадину.

Бројни обожаваоци већ су се загрејали уз ди-џеј Фреша, британске панкере "GBH", београдски "Eyesburn" и „Саут централ“, бенд који су чланови „Продиџија“ запазили у Паризу и од тада са њима иду на турнеје.

Све извођаче који су вечерас наступили на Главној бини изабрали су чланови „Продиџија“, као и уметнике из амстердамског студија за тетовирање "Hanky Panky Tatooing" чији су они клијенти, а који ће по нижим ценама тетовирати посетиоце „Егзита“.

На Денс арени наступио је познати ди-џеј Џеф Милс. Тројац Леа Добричић, Дејан Милићевић и Марко Милосaвљевић одржавали су добру атмосферу до ситних јутарњих сати.

Фјужн бина треће вечери је, такође, једно од најзанимљивијих места за провод. Око један сат после поноћи наступила је светска блуз музичарка Ана Поповић позната као „женски Хендрикс“, а након ње и Дамир Урбан из Хрватске са бендом „4“.

На Агора бини, у току трећег фестивалског попoднева, одржане су трибине и предавања о студентској мобилности, активизму и повезивању младих.

Овогодишњи „Егзит“ траје од 10. до 14. јула на Петроварадинској тврђави.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво