Читај ми!

Бенсон на „Самертајму“ - један, али вредан

Боје „Самертајм џез“ фестивала у Центру „Сава” достојно је одбранио легендарни џезер Џорџ Бенсон. Име прослављеног музичара, гитаристе и певача довољно је велико да се манифестација не угаси и да сачека боље дане.

Летњи џез фестивал који се традиционално у јулу одржава у Центру „Сава“, „Самертајм џез“ фестивал ове године представља једно име, довољно велико да се манифестација не угаси и да сачека боље дане.

Џорџ Бенсон, већ пола века носилац препознатљивог романтичног џез-фанк звука, наступио је са одличним музичарима изводећи неке нове и неке добро познате ствари, а све у добром, оптимистичном расположењу које је овом уметнику најважније.

„Само без негативности. Волим ведрину и музику која подиже расположење“, потврдио је још једном прослављени џезер оно што публика одавно зна.

Бенсон се, каже, није борио да у свету шоу бизниса заузме најбољу позицију, већ је нашао начин да ужива у лепој каријери и лепом животу.

„Знам да људи који су број један на било ком пољу живота увек иза себе имају оне који покушавају да их свргну са трона. Али онога који је на позицији број два нико не угрожава. А њему је добро, скоро као и оном на првом месту, само без главобоље. Тако да мислим да је најпаметније бити међу најбољима“, сигуран у свој избор каже чувени музичар.

Иако каже да се није борио за позицију број један Бенсон се изборио за низ других животних позиција и бројева који задивљују. Наиме, има 70 година, око 50 година успешне каријере, 48 година брака, има седам синова и осам унука.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво