Читај ми!

Почиње рок спектакл на Калемегдану

Београд је добио први фестивал љубитеља мотора и рок музике "Bike Rock Fest", који почиње данас и траје до 2. јуна. У Доњем граду Београдске тврђаве наступиће Гале из „Кербера“, Дејан Најдановић - Најда из „Смака“, Ненад Милосављевић из „Галије“, Дадо Топић, „Краљевски апартман“, Тони Монтано, „Пилоти“, „Ју група“, „Атомско склониште“, Рамбо Амадеус и други.

Први "Bike Rock Fest" почиње данас и трајаће до 2. јуна у Доњем граду Београдске тврђаве.

Организатор манифестације Милић Радевић, најавио је да ће ударни дани бити петак, 31. мај, и субота, 1. јун, када ће бити свирке на тврђави до четири сата ујутру.

У петак 31. маја наступају бендови „Ретроактив", „Деспот" (Аца Селтик и Срђан Бранковић), "Bandx" (трибјут АЦ/ДЦ), затим Гале из групе „Кербер" и Дејан Најдановић - Најда из „Смака", Ненад Милосављевић из „Галије", Дадо Топић и "Тime", "Koffin Kats" (САД) и „Краљевски апартман".

Биће организован и избор за „Мис фестивала". Победница ће се такмичити на избору за „Мис мото" у Италији, у септембру.

Дан касније публику очекују "Age of Aquarius" (Македонија), "Swichblades", Тони Монтано, "Full Houze" (Грчка), „Пилоти", „Ју група", „Атомско склониште" (Хрватска).

Чланови клуба „Харли Дејвидсон Србија" позивају све љубитеље мотора и рок музике да дођу на манифестацију, чији су покровитељи Скупштина града Београда, ЈП „Београдска тврђава" и Туристичка организација Београда.

Посетиоци који дођу на својим двоточкашима имаће обезбеђен камп, а „врач логора" биће Рамбо Амадеус који ће промовисати бригу о животној средини и „надгледати печење роштиља на соларну енергију".

Организатори најављују и импресивну бину висине 15 метара и површине 400 квадрата, са посебним светлосним ефектима, на којој ће осим најављених наступа бити и неких изненађења.

На малој бини у кампу као ди-џејеви наступиће познате личности, а за сада су откривена само два имена - Нигор и Андрија Милошевић.

Сваки посетилац који донесе стару батерију мобилног телефона, стари акумулатор од аута, или мотора имаће слободан улаз на фестивал.

Предвиђен је и забавни парк са мотодромом и вртешкама.

Биће организован и "Bike rock" квиз, а победник добија мотор.

Организатори очекују око 5.000 мотоциклиста из региона и целе Европе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара