Читај ми!

Рок времеплов у Центру „Сава“

Једна од легенди балканске рок сцене, Дадо Топић, одржао је још један фантастичан концерт у Центру „Сава“. Познати певач и гитариста подсетио је публику на своје хитове, којих, у вишедеценијској каријреи, има прегршт. Топић је публику вратио у време „Корни групе“ и „Тајма“ када је он био „рокер који је само хтео да буде члан бенда и да свира гитару“.

Дадо Топић наступио је вечерас у Центру „Сава". Бројни љубитељи рока уживали су у хитовима који су обележили вишедеценијски рад ове легендарне, регионалне звезде.

У свету популарне музике који се, како на локалном, тако и на глобалном плану, мења застрашујућом брзином, најтеже је остати доследан свом стилу и звуку. Дадо Топић је у томе успео. За њега је музика још увек игра.

"Живот је игра, у игри је све што јесмо, све што можемо и умемо, због чега ћемо постати бољи играчи", каже Дадо Топић.

„Корни група", „Тајм", непревазиђени хитови, од којих је Македонија уврштена у културну баштину те државе, музика у филмовима и серијама, део су вишедеценијске каријере.

Свој рад, Дадо Топић види много једноставније - "рокер који је хтео само да буде члан бенда и да свира гитару".

Са гитаром у руци је и изашао пред београдску публику. Харизма и енергија Дада Топића и његових сарадника, подсетила је на најбоље дане и најбоље песме наше рок сцене и исто тако, подсетила на време у коме је рок мењао слику света, певајући језиком љубави.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара