„Грегоријан“ вечерас у Центру „Сава“

Британско-немачка сценска атракција „Грегоријан“, одржаће 2. априла концерт у Центру „Сава“, у оквиру светске турнеје којом промовише нови албум "Epic Chants".

Други наступ у Србији британско-немачког састава „Грегоријан", који је изазвао велико интересовање, биће одржан у уторак другог априла, у Центру „Сава".

Популарни хор, који у форми грегоријанског канонског певања изводи рок и поп песме, наступиће у пратњи врхунских музичара, а солисткиње су Амелија Брајтмен и Ева Мали.

Извођење хитова група "Led Zeppelin", "The Beatles", "Metallica", "New Order", "U2", "Green Day" у јединственим аранжманима, овом саставу донело је велики успех код публике, због чега на турнеји, на којој промовишу нови албум, имају више од 100 концерата у неким од највећих арена и дворана у Европи.

Актуелни, 12. студијски албум Epic Chants, обухвата песме из блокбастера Господар прстенова, Бетмен, Титаник, Џејмс Бонд.

На репертоару ће се наћи обраде нумера My Heart Will Go On Селин Дион, Live and Let Die Пола Макартнија, Against All Odds Фила Колинса, и Now We Are Free из остварења Гладијатор, а све допуњено инсертима из филмова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво