Читај ми!

„Ваја кон диос“ 12. октобра у Арени

Легендарни белгијски састав „Ваја кон диос“, предвођен певачицом сензибилног гласа Дани Клајн, наступиће у оквиру опроштајне турнеје у Комбанк арени, 12. октобра. Бенд ће бројне обожаваоце, последњи пут, подсетити на највеће хитове "Nah neh nah", "Johnny", "Just а Friend оf Mine", "Dont Cry for Louie", "Puerto Rico".

Белгијски састав „Ваја кон диос", предвођен певачицом Дани Клајн, наступиће 12. октобра у Комбанк арени, најавио је организатор, продукција "Playlive".

На концерту у Београду, бенд ће бројне обожаваоце подсетити на највеће хитове Nah neh nah, Johnny, Just a Friend of Mine, Dont Cry for Louie, Puerto Rico у оригиналном аранжману из деведесетих година, када је овај састав и доживео светску популарност.

Улазнице су од 11. марта у продаји по ценама од 3.800 и 3.300 динара за партер (седење), 2.400 и 2.600 динара за трибине и 1.700 динара (стајање), а организатори подсећају да су претходни концерти групе „Ваја кон диос" у Србији брзо били распродати, те да је најбоље што пре набавити карте.

Бенд су 1986. године основали Дани Клајн, Дирк Суфс и Вили Ламбрегт, а светску славу стекли су песмама Just A Friend Of Mine, What's a Woman?, Nah Neh Nah, Don't Cry for Louie, Puerto Rico, Heading for a Fall, Johnny, Sunny Days и Don't Break My Heart.

Током протеклих 25 година, овај култни европски састав објавио је шест студијских и три компилацијска албума и продао више од 10 милиона копија албума и три милиона синглова.

Клајн је првог јануара напунила 60 година и после опроштајне турнеје жели да се посвети мирнијем животу. Недавно је објавила аутобиографију под насловом Memoirs.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара