Читај ми!

Србин аутор малтешке песме на „Еуросонгу“

Борис Чежек, музички продуцент рођен у Србији, аутор је песме која ће представљати Малту на овогодишњем избору за „Песму Евровизије“! Композицију "Tomorrow" на такмичењу у Малмеу извешће Ђанлука.

Аутор композиције која ће представљати Малту на 58. такмичењу за „Песму Евровизије" је Борис Чежек, музички продуцент рођен у Србији!

Наше горе лист учествовао је са чак три композиције на овогодишњем малтешком избору за националног представника.

Победио је Ђанлука изводећи Борисову песму Tomorrow. За наступ у финалу избора за најбољу песму Старог континента покушаће да се избори друге полуфиналне вечери, 16. маја. 

Наредних дана биће готов и спот у којем ће у фокусу бити стихови песме. 

Такмичење „Песма Евровизије 2013" одржаће се у шведском граду Малмеу, од 14. до 18. маја.

Србија ће свог представника изабрати на фестивалу „Беосонг 2013", који ће бити одржан 2. и 3. марта. Жребом је одређено да српски представник наступи у првом полуфиналу, 14. маја.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара