Читај ми!

Атомска револуција на „Егзиту“!

Тренутно највећа музичка атракција, састав "Atoms For Peace", потврдила је свој долазак на „Егзит“. То ће бити њихова прва турнеја, а публика на Петроварадинској тврђави моћи ће уживо да чује хитове попут "Default", "Judge, Jury and Executioner" и "Amok".

Овогодишњи „Егзит" угостиће нека од највећих имена савремене светске музичке сцене. Том Јорк, оснивач и неприкосновени лидер бенда "Radiohead", једног од најутицајнијих бендова данашњице, предводиће програм фестивала са својим новим пројектом "Atoms For Peace".

Ову групу чине музичке звезде – поред Јорка, ту су и легендарни басиста „Пеперса", Фли, чувени продуцент састава "Radiohead", Најџел Годрич, као и бубњар R.Е.М, Џо Варонкер, те виртуозни бразилски перкусиониста Мауро Рефоско.

„'Atoms For Peace' настали су када смо Фли и ја заглавили једно вече слушајући Фела Кутија целу ноћ" изјавио је Јорк. „Открили смо колико је огромна музичка енергија сакривена у нашој потенцијалној сарадњи. То су ти моменти када осетиш да се велике ствари дешавају."

„Окарактерисани од светских медија као 'супергрупа', 'Atoms For Peace' су у овом тренутку једна од најврелијих тема на светској музичкој сцени. Сви смо веома узбуђени што ћемо заједно са публиком 'Егзита' имати јединствену прилику да чујемо један од најтраженијих музичких састава ове године" изјавио је Душан Ковачевић, стратешки директор фестивала.

„Сви светски фестивали се грабе да их добију, а захваљујући угледу који 'Егзит' има у музичкој индустрији, сви посетиоци фестивала имаће прилику да их виде уживо на Петроварадинској тврђави" додао је Иван Миливојев, један од оснивача фестивала.

Публика „Егзита" уживаће у ексклузивном концертном издању на њиховој првој турнеји. "Atoms For Peace" издају свој деби албум, Amok 25. фебруара, а песме које су још раније биле постављене на интернет као што су Default, Judge, Jury and Executioner, Amok и друге, одушевиле су љубитеље ових великана.

Осим тога што ће „Егзит" магија трајати дан дуже, склопљена је сарадња са највећим светским брендом андерграунд и бас музике, кућом "UKF Music" у оквиру које ће наступити великани тог правца као што су DJ Fresh Live, Friction, SKisM, Dub Phizix и други.

Актуелна цена петодневне улазнице за предстојећи „Егзит" износи 5.990 динара и може се купити на „Гигстикс" продајним местима широм Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво