Читај ми!

„Гарави сокак“ за ново пролеће

Аутори хитова „Скелеџија“, „Теци, теци, Дунаве“, „Као ја што сам тебе волео“, група „Гарави сокак“, одржаће 21. марта концерт у Београду, назван „Концерт за ново пролеће - Теци, теци, Дунаве у Центру 'Сава'“.

„Гарави сокак" фронтмена Банета Крстића, одржаће 21. марта до сада свој највећи самостални концерт у Београду, симболично насловљен „Концерт за ново пролеће – Теци, теци, Дунаве у Центру 'Сава'".

Бенд чувен по хитовима Скелеџија, Теци, теци, Дунаве, Као ја што сам тебе волео, Биће боље ако будеш ту, Неко, неко ко је далеко, Ти знаш, Понекад, Ко те има тај те нема, после неколико година успешних концерата на први дан пролећа у Дому синдиката, сада се сели у далеко пространији Центар „Сава", јер, како песнички објашњава Крстић: „Пролећу је најлакше да ту нађе паркинг и сигурно стигне у Београд."

Група ће свирати највеће хитове са предходних девет ауторских албума, али и премијерно једну нову песму са будућег 10. албума, на чијем писању и снимању Крстић тренутно ради.

„Као и увек, са нама ће бити и 'Тамбураши с краја света' из састава 'Ад либитум'. Ове године специјални гости биће 'Ромски певачи са дунавских чарди', који ће своја срца те ноћи отворити пред публиком у Центру 'Сава'", каже Крстић.

Улазнице за концерт биће пуштене у продају од петка, 22. фебруара, на благајни Центра „Сава" и преко мреже „Евентим", у Београду и широм Србије, по ценама од 800, 1.000, 1.200, 1.500 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара