Читај ми!

„Фрајле“ у Београду 8. марта

Београђани су дошли на ред да их „Фрајле“ поведу на незаборавно путовање. На Дан жена, четири новосадске певачице у популарним „Штиклицама“, осим својих хитова, извешће на сцени Центра „Сава“ и необичне обраде популарних песама светских извођача.

У духу студијског првенца, насловљеног Наш први албум са путовања, популарне „Фрајле" одржаће велики тематски концерт 8. марта у Центру „Сава" .

Марија, Наташа, Јелена и Невена, певачице познате по својим пажљиво припремљеним наступима, али и атрактивним костимима, осим својих хитова, попут Ich liebe Dich и Штиклицe, извешће и неке од својих атрактивних и необичних обрада популарних светских нумера.

„Ово је наш први концерт у Центру 'Сава' и радујемо се што је баш на овај датум! Жене су наша велика публика, али ту је и јача половина која их прати. Концерт ће бити права представа, сценско путовање, где ћемо се заједно са публиком укрцати у експрес вагон и путовати кроз време и ноте", заједнички поручују пред осмомартовски концерт чланице групе.

Четири даме удружују своје таленте 2009. године захваљујући заједничкој страсти за музиком, али и театром, кабареом и упечатљивим сценским изразом којем теже у својим необичним наступима.

Први спот, за песму Ich liebe Dich, објављују 2010. године и од тог тренутка добијају позиве за наступе широм Србије и региона, на којима уз две гитаре, осим ауторских, изводе и крајње аутентичне обраде романтичних, али и енергичних песама којима публику дижу на ноге.

Једно од последњих признања девојкама стиже и кроз позив да наступе на престижним „Руњићевим вечерима" у Сплиту 2012. године, као и гостовање на концерту Оливера Драгојевића на којем им се, пред око 15.000 посетилаца, придружио и популарни хрватски кантаутор Џибони.

Улазнице за београдски концерт, по ценама 1.900, 1.700, 1.500 и 1.300 динара, већ су у продаји на благајни Центра „Сава".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво